Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen FC Twente: 1-1

De Ajax Vrouwen hebben dinsdagavond uiteindelijk met 1-1 gelijkgespeeld tegen de vrouwen van FC Twente. De wedstrijd werd afgelopen vrijdag in de rust afgelast door het winterweer. De Ajax Vrouwen hadden vrijdag in de eerste helft een 1-0 voorsprong genomen door een doelpunt van Van Lunteren. Ook dinsdagavond had Van Lunteren in de resterende tweede helft kunnen scoren maar de keepster van FC Twente wist de inzet te keren. Vlak voor tijd ging het toch nog mis en scoorde Morrees toch nog de 1-1. Van Lunteren blikt kritisch terug: ‘Er was niks aan de hand en we hebben vrij weinig weggegeven. We creëren wel twee kansen en het is dan jammer dat die er niet in gaan. Zo hadden we de wedstrijd op slot kunnen gooien. En dan gaat er zo’n lullige vrije trap in. Voor ons is dat zuur’.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola, Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Philtjens, Zeeman, Reichardt, Van Lunteren, Kaagman (82. Van Den Abbeele), Bakker (89. De Sanders), Van den Bighelaar

Bron: Ajax.nl