Ajax en Vd Beek willen langer met elkaar door

Bron: www.ajaxshowtime.com

Donny van de Beek en Ajax gaan in gesprek over een contractverlenging, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2020, maar de bedoeling is om deze met twee of zelfs drie jaar te verlengen.

Van de Beek zit als product uit de eigen jeugdopleiding al enkele jaren bij het eerste elftal, maar dit seizoen is hij pas echt verzekerd van een basisplaats. Hij maakte in alle competities bij elkaar al acht treffers voor de Amsterdammers. Uiteraard houdt een contractverlenging ook in dat deze wordt opgewaardeerd.

'Van de Beek wordt daarmee beloond voor de komeetachtige ontwikkeling die hij afgelopen jaar maakte. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken langer met elkaar door te gaan. Van de Beek negeert daarmee de aanzwellende buitenlandse interesse en Ajax kan na Frenkie de Jong weer een talent lang aan zich binden', zo valt te lezen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109580/ajax-en-vd-beek-willen-langer-met-elkaar-door

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd, Jeugdopleiding
Clubs: AFC Ajax