Ten Hag bespreekt ‘rode kaart’ met Huntelaar. ‘Het waren twee verschillende situaties’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag heeft afgelopen week een gesprek gevoerd met Klaas Jan Huntelaar over de situatie die is ontstaan na de ‘elleboogstoot’ richting Bram van Polen en de rode kaart en schorsing voor Hirving Lozano. Volgens Ten Hag waren het twee verschillende situaties.

‘Afgelopen week hebben Klaas Jan en ik daar een gesprek over gevoerd en hij moet daar wel alert op zijn. Echter was het een overtreding van Van Polen en hadden wij dus een penalty moeten hebben. Nu worden de zaken omgedraaid want ik zag in elk geval twee penaltymomenten, op Klaas-Jan en daarna op Donny van de Beek’. Ten Hag is echter niet bang dat scheidsrechters vanaf nu Huntelaar scherper in de gaten zullen houden. ‘Dat denk ik niet. Ik denk dat scheidsrechters daar objectief in staan en situaties afzonderlijk beoordelen en niet de persoon’. Snap je de verongelijktheid bij PSV nu Lozano drie wedstrijden is geschorst en Huntelaar vrijuit gaat? ‘Het waren twee twee verschillende situaties’, aldus Ten Hag.

Bron: De Telegraaf

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/02/24/ten-hag-bespreekt-rode-kaart-met-huntelaar-het-waren-twee-verschillende-situaties/

Gegevens