Win kaartjes voor Ajax - AZ!

Bron: www.ajaxlife.nl

Kishna maakte zijn eerste treffer in de eredivisie, maar is niet het juiste antwoord. © Pro Shots

Het seizoen zit er in feite op, maar ook nog niet echt. Er staan nog twee wedstrijden op het programma en in die duels moet Ajax de tweede plek zien veilig te stellen. De eerste kans om dit te doen dient zich zondag aan, als AZ op bezoek komt. Wij verloten kaartjes!

Het is misschien wel AZ dat het leukste voetbal speelt en dus maken we ons op voor een alleraardigst potje voetbal in de Johan Cruijff Arena, maar het lukt de Alkmaarders maar niet om te winnen van de drie traditionele topclubs.

De uitwedstrijd tegen AZ was om van te smullen en we hopen eigenlijk dat er ook nog iets te genieten valt in de Arena. Dat moet dus zondag vanaf 14.30 uur gebeuren, want dit is alweer het laatste optreden voor eigen publiek.

Wil jij erbij zijn en Ajax aanmoedigen in de strijd om plek twee? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We hebben acht setjes kaarten te verloten. We hopen dat de kaartjes bij enthousiastelingen terechtkomen. Je kunt meedoen tot woensdag 13.00 uur en daarna nemen we contact op met de winnaars.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23929

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff