Ten Hag en Overmars bespreken zomerse transferplannen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het einde van het seizoen is in zicht. Wanneer Ajax nog één punt haalt in de laatste twee wedstrijden, verzekert het zich van de tweede plek. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met AZ van komende zondag, werd er dus al voorzichtig vooruitgeblikt op volgend seizoen.

Op de vraag op welke posities Erik Ten Hag verwacht dat Ajax zich gaat versterken, antwoordde de trainer: “Dat hangt er vanaf wie er weggaan. Dat is punt één. Maar we zijn nu nog met dit seizoen bezig. Om nu al naar buiten te brengen op welke posities wij ons gaan versterken is niet verstandig.”

“Er zijn wel wat lijnen uitgezet. Maar de categorie spelers die wij willen is heel afhankelijk van de mogelijkheden die zich voordoen op de transfermarkt. Daarmee worden je keuzes bepaald. Dan is timing ontzettend belangrijk.”

“De speelstijl is bij Ajax heel duidelijk. Maar hoe je het dan inricht en welke spelers beschikbaar zijn, kun je op dit moment nog niet zeggen”, zo vervolgt Ten Hag, die toegeeft dat de focus ligt op de verdediging. “Dat denken wij ook, daar zal zeker onze aandacht liggen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-overmars-bespreken-zomerse-transferplannen/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Trainer, Transfers
Tags: Nieuws