Viergever: ‘Ik was te belangrijk maar het verbaasde me dat dan contract niet werd verlengd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ondanks dat zijn aflopende contract bij Ajax niet werd verlengd, kijkt de naar PSV vertrekkende Nick Viergever met een goed gevoel terug op zijn tijd bij Ajax, zo verteld hij tegenover De Telegraaf.

Afgelopen zomer was Viergever ook al dichtbij een transfer, maar dat ging toen niet door. ‘Ik baalde wel dat ik niet naar die Duitse club (VfB Stuttgart, red.) mocht, want ik had al een goed gesprek met de trainer gehad. Maar ik was te belangrijk, vond Ajax. Het verbaasde me dan ook dat mijn aflopende contract niet werd verlengd, maar dat was hun goed recht’, zo blijft hij keurig.

Ondanks die teleurstelling kijkt Viergever terug op vier mooie seizoen bij Ajax met als hoogtepunt de Europa League finale. ‘Het bereiken van die finale in het algemeen en mijn belangrijke treffer bij Schalke 04 in het bijzonder. Het mooie spel, waarmee we Ajax Europees weer op de kaart hebben gezet, blijft me altijd bij’, aldus de verdediger, die het verspelen van het kampioenschap op de laatste speeldag bij De Graafschap als sportief dieptepunt zag.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/05/03/viergever-ik-was-te-belangrijk-maar-het-verbaasde-me-dat-dan-contract-niet-werd-verlengd/