Ziyech wil vertrekken bij Ajax: ‘Ben uitgeleerd in de Eredivisie’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech wil komende zomer vertrekken bij Ajax ondanks dat hij nog een contract heeft tot medio 2021. In een interview met het Algemeen Dagblad laat Ziyech weten uitgeleerd te zijn in de Eredivisie en dat hij vrij weinig meer te zoeken heeft in Nederland.

Ziyech maakte in 2016 de overstap van FC Twente naar Ajax en tekende een contract tot medio 2021 maar na twee jaar heeft de international van Marokko het wel gezien. ‘Ik heb een nieuwe uitdaging nodig en op een gegeven moment is het tijd om te gaan’. Op de vraag of Ajax niet gaat meewerken met een transfer gezien zijn doorlopende contract is Ziyech duidelijk. ‘Daar zie ik het niet misgaan want toen ik hier kwam heb ik al verteld dat ik mogelijk over twee jaar verder ga kijken. Inmiddels heb ik daar opnieuw met Marc Overmars over gesproken en als alles klopt voor Ajax en voor mij zie ik het niet stuklopen’. Ziyech werd eerder dit seizoen nog uitgefloten door een deel van het Ajax-publiek en zou fysiek zijn belaagd bij het opwachten van de spelersbus maar dat heeft volgens hem niet meegespeeld in zijn beslissing. ‘Nee, als dat niet was gebeurd, had ik er hetzelfde over gedacht’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/05/04/ziyech-wil-vertrekken-bij-ajax-ben-uitgeleerd-in-de-eredivisie/

Gegevens