Misser Tadic vanaf 11 meter kost Servië overwinning op Roemenië

Roemenië en Servië hebben de punten zondagmiddag gedeeld in Divisie C van de Nations League. In de Arena Nationala in Boekarest speelde Roemenië de gehele tweede helft met tien man, nadat scheidsrechter Kevin Blom een rode kaart gaf aan Gabriel Tamas in de slotfase van de eerste helft. Die overtreding; een hoge trap in het gezicht, leverde een strafschop op, maar die werd door Dusan Tadic hoog over geschoten.

Er bleven ook in de 2e helft kansen komen voor Servië, maar uiteindelijk moesten ze genoegen nemen met een punt. Het land gaat aan kop in de poule, met acht punten uit vier duels. Roemenië volgt met zes punten. Montenegro heeft er vier, maar heeft nog een duel tegoed met het nog puntloze Litouwen. Eerder in de poulefase faalde Tadic ook al vanaf elf meter tegen Litouwen (0-1 zege).