Guangzhou zet Ajax in wachtkamer na horen vraagprijs van vijftig miljoen voor Neres

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax ontving onlangs een bod van 30 miljoen op David Neres van het Chinese Guangzhou Evergrande maar het is nog maar de vraag of de speler ook daadwerkelijk vertrekt richting China. Ajax zou hebben ingezet op een transfersom van 50 miljoen en dat is de Chinezen iets te gortig.

Naast Neres zijn ook de namen van Barcelona-aanvaller Malcom en Palmeiras-ster Dudu terug te vinden op het verlanglijstje van Guangzhou en de Ajacied lijkt op dit moment niet de eerste keus te zijn. De interesse van Guangzhou kwam op gang door nadat zaakwaarnemer Giuliano Bertolacci en spelersmakelaar Andre Cury aangaven dat de aanvaller open staat voor een vertrek na het verliezen van zijn basisplaats bij Ajax. Neres zou positief hebben gereageerd op het aanbod van Guangzhou maar zijn voorkeur gaat echter uit naar een transfer binnen Europa.Het contract van de aanvaller, die in de eerste seizoenshelft 28 wedstrijden speelde, loopt nog tot medio 2022.

Bron: Goal.com

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/08/guangzhou-zet-ajax-in-wachtkamer-na-horen-vraagprijs-van-vijftig-miljoen-voor-neres/

Gegevens