Jong Ajax in oefenwedstrijd niet langs HFC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Maandagavond heeft Jong Ajax in een oefenduel niet kunnen winnen van Koninklijke HFC. Op De Toekomst kwamen de Ajacieden niet verder dan een gelijkspel tegen de Tweede Divisionist uit Haarlem. Leo Thetani en Sergino Dest maakten de goals namens de Amsterdammers.

De beloften misten een hoop sterkhouders vanwege het trainingskamp van het eerste in Florida. Onder meer aanvoerder Dani de Wit en talenten zoals Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch en Noa Lang ontbraken. Desondanks kon Michael Reiziger in het eerste duel van 2019 kiezen voor een basiself zonder debutanten.

Na ruim een halfuur spelen waren het de bezoekers die de score openden via Khalid Tadmine. Lang had Jong Ajax echter niet nodig om de achterstand weg te poetsen. Voor rust werd de stand nog omgebogen in een voorsprong. Dit via goals van Thetani en Dest, die al voor de thee de geblesseerde (hamstring) Boy Kemper verving. Teun Bijleveld was twee keer de aangever.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/118414/jong-ajax-in-oefenwedstrijd-niet-langs-hfc