Sterk Jong Ajax laat Jong PSV ontsnappen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft Jong PSV zondagmiddag laten ontsnappen op De Toekomst. Ondanks twee doelpunten van Danilo Pereira, goed veldspel en een enorm overwicht, kwam de ploeg van trainer Micheal Reiziger niet verder dan 2-2 tegen de Eindhovenaren.

Twee wegens de trainingskampen van Ajax en PSV fors gewijzigden beloftenelftallen begonnen aanvankelijk ietwat rustig aan de wedstrijd. Op een vol Sportpark De Toekomst, waar de sfeer uitstekend was, deelde Jong PSV de eerste speldenprikjes uit. De Eindhovenaren waren een aantal keer dreigend in de omschakeling, maar tot echt gevaar leidde dit niet.

De eerste kans voor Jong Ajax was voor Danilo Pereira. De Braziliaanse spits werd uitstekend vrijgespeeld door Ché Nunnely, maar kon zijn hieropvolgende schot met de buitenkant van zijn rechtervoet niet genoeg richting meegeven. Ook Leo Thetani faalde in de afronding. De Zuid-Afrikaan produceerde oog in oog met Jong PSV-doelman Roulaux niet meer dan een rollertje. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/118539/sterk-jong-ajax-laat-jong-psv-ontsnappen