Ajax Vrouwen winnen bekerduel met 13-0

Terwijl de mannen van Ajax in de Kuip vernederd werden, ging het de Ajax Vrouwen een stuk beter af. Zij namen het in de achtste finale van de KNVB Beker op tegen VV Bavel.

De amateurploeg wist ruim 20 minuten stond te houden, maar daarna ging het hard. Ellen Jansen maakte in de 22e minuut de openingsgoal en 2 minuten later ook de tweede goal. Weer twee minuten later had ze al een hattrick te pakken. Nog voor rust liep Ajax uit naar een 7-0 voorsprong.

Ook in de tweede helft duurde het even voordat er gescoord werd. Weer hielden de dames van VV Bavel een minuut of 20 stand, waarna het opnieuw hard ging, tot uiteindelijk 13-0. Lewerissa maakte 5 goals, Jansen 3, Salmi 2 en Bakker, Van den Bighelaar en Bakker allen 1.

Het bericht Ajax Vrouwen winnen bekerduel met 13-0 verscheen eerst op Ajax1.nl.