Van Hanegem: ‘Altijd bezig zijn met een andere club maar zelf door de bodem zakken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Willem van Hanegem schrijft elke maandag een column in het AD en natuurlijk komt Ajax daar ook regelmatig in voor. De Kromme had na de euforie van vorige week natuurlijk een slecht weekend want zijn clubje zakte weer eens ouderwets door het ijs. Toch legt Van Hanegem dit keer de vinger op de zere plek aangezien Willem zich stoort aan dingen waar menig Ajacied al jaren om kan lachen.

‘Altijd maar bezig zijn met een andere club maar zelf zakken ze weer door het ijs. Ze hebben vier punten uit vijf wedstrijden gehaald, nou chapeau het is gewoon absurd. Voor de meesten is het seizoen geslaagd want Ajax is een keertje verslagen. Nu ligt de focus weer op die halve finale van de beker en om Ajax nog iets meer te tergen start de kaartverkoop op 6 februari, 6-2 dus. Die 2-1 van Excelsior in de slotfase, het leek alsof ze het allemaal wel prima vonden. Nou ik vrees binnenkort in de halve finale de boemerang’.

Bron: AD

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/02/04/van-hanegem-altijd-bezig-zijn-met-een-andere-club-maar-zelf-door-de-bodem-zakken/

Gegevens

Spelers: Queensy Menig
Onderwerpen: Column, Kaartverkoop
Tags: Nieuws