Ajax O19 na rust langs NEC/FC Oss O19 (3-1)

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag met 3-1 gewonnen van NEC/FC Oss O19. Naci Ünüvar, Brian Brobbey en Damjan Dostanic scoorden voor de ploeg van trainer John Heitinga.

Ajax O19 begon goed aan de wedstrijd en zette de Nijmegenaren vroeg onder druk. Het resulteerde in een aantal goede onderscheppingen, mooie combinaties en een schot van Kenneth Taylor op de lat. NEC trok zich steeds meer terug en het lukte de Amsterdammers nauwelijks om er door heen te komen. De eerste kans aan de andere kant was meteen raak: NEC counterde er snel uit en na een rush over de helft van Ajax heen schoot de aanvaller de bal hard via de onderkant van de lat binnen.