Klaassen redt punt voor Werder met fantastische knal

Davy Klaassen redde vrijdagavond een punt voor Werder Bremen tegen Stuttgart. Werder Bremen kwam al na 2 minuten op achterstand door een goal van Steven Zuber.

Vlak voor rust zorgde Klaassen echter vlak voor rust voor de 1-1, wat tevens de eindstand was. Dat deed hij niet zomaar, maar met een zeer fraaie knal van afstand. Het was voor Klaassen zijn derde goal in de Bundesliga.

Klaassen staat op dit moment met Bremen op de negende plek in de Bundesliga, maar de verschillen zijn klein. Het gat naar nummer 5 Bayer Leverkusen is slechts 4 punten. Al hebben de clubs boven Werder op dit moment nog wel een wedstrijd minder gespeeld.

Het bericht Klaassen redt punt voor Werder met fantastische knal verscheen eerst op Ajax1.nl.