Cerny en Reiziger kijken terug op leerzaam duel met NEC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Michael Reiziger en Václav Cerny hebben in gesprek met Fox Sports teruggekeken op de gewonnen wedstrijd in Nijmegen. In de beginfase stond de ploeg van Reiziger veel onder druk en keken ze snel tegen een achterstand aan. “Het eerste kwartier was niet goed genoeg’, blikt Reiziger terug. Echter voegt hij daar wel aan toe: “Het was ook niet super slecht, maar in ieder geval niet goed genoeg om onder de druk uit te spelen in de beginfase.”

Na de 1-0 ziet de trainer dat zijn ploeg wel de juiste weg vond: “Daarna gaan wij beter voetballen, gaat de bal nog wat sneller rond en uiteindelijk moet NEC toch naar achter.”

LeerschoolEr ontstond, vooral na de rode kaart voor van den Berg een vijandelijke sfeer in het stadion, waar onder andere Cerny bij de corners flink wat naar zich toegegooid zag worden. Reiziger ziet dit vooral als een leerschool: “Dit zijn wedstrijden waar deze jongens heel veel van kunnen leren. Het was een mooie entourage en op gegeven moment ontstaat er ook een enorm vijandelijke sfeer.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/cerny-en-reiziger-kijken-terug-op-leerzaam-duel-met-nec/

Gegevens