Suárez zet met voorstel verlening contract rentree Ajax voorlopig on hold

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens het Spaanse Mundo Deportivo heeft Luis Suarez bij de clubleiding van Barcelona aangeklopt met het verzoek om zijn contractuele situatie te bekijken. Het huidige contract loopt op dit moment tot de zomer van 2021. Volgens de Catalaanse krant heeft Suárez ‘een paar weken geleden’ op duidelijke wijze bij het bestuur aangeklopt. “Hoe zit het met mij?”, zou de Uruguayaans international zich hebben afgevraagd. De ex-speler van Danubio, FC Groningen, Ajax en Liverpool, gaat ervan uit dat de club vanwege zijn leeftijd enkele opties op de transfermarkt overweegt, maar is ook van mening dat zijn prestaties een nieuwe verbintenis in het Camp Nou zouden rechtvaardigen.

Ofschoon Suárez al sinds september 2015 niet meer in een Champions League-duel buiten het Camp Nou goed was voor een assist of een doelpunt, mogen zijn algehele statistieken in het tenue van Barcelona er zijn. Dit seizoen staat de teller op 23 goals en 10 assists, terwijl hij in totaal goed was voor 175 doelpunten en 86 assists in 240 duels.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/04/09/suarez-zet-met-voorstel-verlening-contract-rentree-ajax-voorlopig-on-hold/