Ten Hag: “Hij is een klasbak met een onvoorspelbaar rendement”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik Ten Hag ziet zijn ploeg winnen van Vitesse en is daar zeer tevreden mee. Toch is de hoofdtrainer kritisch op zijn ploeg en ziet hij genoeg verbeterpunten. Ten Hag is vooral erg te spreken over ‘Klasbak’ Dusan Tadic:

Pascal Kamperman van Fox Sports vraagt zich af of Tadic nog een hoger niveau aankan dan Ajax: “Op welk hoger niveau zou hij nog mee moeten kunnen, we spelen halve finale Champions League. Welk hoger niveau hoger is er nog? Hij heeft dit jaar een onvoorspelbaar hoog rendement, ik denk dat hij nog nooit zo’n hoog rendement heeft gehad. Het ligt ook aan het team dat hij zo goed is maar hij heeft een grote stap gemaakt. Het is een klasbak. Hij is ontzettend creatief, heeft een goed linkerbeen noem het verder maar op.”

Ajax vestigde vandaag een doelpunt record, de Amsterdammers scoorde als eerste Nederlandse ploeg 159 goals in alle competities. Een record dat volgens Ten Hag te wijden is aan het spel dat Ajax speelt: “Het record zegt natuurlijk veel over ons spel. De creativiteit die je laat zien en het aantal goals die je maakt is daar een resultaat van.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-hij-is-een-klasbak-met-een-onvoorspelbaar-rendement/