TV-tip: Op deze zenders kijk je de return tussen Ajax en Tottenham

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de 0-1 zege vorige week in Londen is de finale voor Ajax binnen handbereik. Tegelijkertijd heeft de ploeg gisteren kunnen zien hoe je ook een 3-0 zege nog weg kunt geven. We zijn er dus nog niet. Maar de uitverkochte Johan Cruijff Arena zal Ajax ongetwijfeld naar ongekende hoogte stuwen.

Ook nu was de vraag naar kaarten weer vele malen groter dan het aanbod en zullen veel Ajacieden het duel gedwongen op tv kijken. Gelukkig is er goed nieuws, want het duel is voor iedereen te zien op verschillende zenders.

Ziggo

Ziggo zendt het duel namelijk uit op het open kanaal, waardoor het hier voor iedereen te zien is. Bovendien is er in de rust geen reclame, maar een uitgebreide analyse van de eerste helft. De uitzending van Ziggo begint om 19.40 met de voorbeschouwing van Jack van Gelder en Youri Mulder. Vanaf 21.00 hoor je hier het commentaar van Sierd de Vos.

Veronica

Naast Ziggo, zendt ook Veronica het duel tussen Ajax en Tottenham Hotspur uit. Ook Veronica houdt een extra lange voorbeschouwing en begint de uitzending om 19.30. Op Radio Veronica kun je zelfs al om 16.00 inschakelen voor een live-uitzending vanuit de Johan Cruijff Arena.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tv-tip-op-deze-zenders-kijk-je-de-return-tussen-ajax-en-tottenham/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Voorbeschouwing, Ziggo
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff