Gemeente Amsterdam: 'Maak er een feest van'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Maak er een feest van', luidt de boodschap van de gemeente Amsterdam voor de huldiging van Ajax donderdagmiddag. Wel zijn er de nodige regels opgesteld om de festiviteiten goed te laten verlopen.

Glas, wapens, lachgas en vuurwerk is niet toegestaan op het Museumplein, waar de Ajacieden om 16.00 uur gehuldigd worden. Ook mag drank alleen in plastic flessen of blikjes genuttigd worden en dat alleen voor eigen gebruik. Per persoon mag er niet meer dan één sixpack bier mee het terrein opgenomen worden.

Bezoekers moeten er ook rekening mee houden dat ze bij het betreden van het evenement gefouilleerd worden. Daarnaast stem je er als bezoeker bij betreding automatisch mee in dat je op beeld opgenomen mag worden. 

Bovenal wil Amsterdam er een feest van maken. Conform de wens van supporters wordt er dan ook weer op het Museumplein gehuldigd. 'Bij een unieke prestatie hoort een unieke huldiging. Daarom kiest de driehoek na vele jaren weer voor een huldiging op het Museumplein', schrijft burgemeester Femke Halsema.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/122732/gemeente-amsterdam-maak-er-een-feest-van

Gegevens