Ajax O19 landskampioen na 2-0 zege op Feyenoord

Ajax O19 is zaterdagmiddag landskampioen geworden door de wedstrijd tegen Feyenoord O19 met 2-0 te winnen. In de wedstrijd, waarvan nog zestig minuten moesten worden uitgespeeld, ging het er gelijk stevig aan toe maar het was Ajax wat uiteindelijk de felbegeerde landstitel greep.

In het resterende kwartier van de eerste helft kreeg Ajax O19 al flink wat kansen en het was Brian Brobbey, die na een fraaie actie van Anass Salah-Eddine, vrij voor het doel kwam en beheerst de 1-0 maakte. In de tweede helft was de ploeg van John Heitinga oppermachtig en het was dan ook wachten op de 2-0. Die viel uiteindelijk in de 68ste minuut aangezien Sontje Hansen met een lekkere hakbal Naci Ünüvar in scoringspositie bracht. Ünüvar twijfelde geen moment en schoot de bal in de verre hoek, 2-0. Daar bleef het uiteindelijk ook bij en net zoals het eerste elftal heeft ook Ajax O19 de dubbel te pakken.

Het bericht Ajax O19 landskampioen na 2-0 zege op Feyenoord verscheen eerst op AjaxFanzone.NL.