Transfer Van de Beek naar Real on hold vanwege mogelijke transfer Neymar

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Donny van de Beek leek slechts een kwestie van tijd maar er is nu toch mogelijk een kink in de kabel die Neymar heet. De Spaanse krant AS meldt dat een deal inzake Neymar roet in het eten kan gooien voor Van de Beek. Real onderzoekt momenteel namelijk, volgens het Spaanse medium de mogelijkheid om de Braziliaanse aanvaller te strikken en dit kan gevolgen hebben voor Van de Beek. ‘Het financiële plaatje van de deal (vijftig miljoen, een som dat Real Madrid als een juist bedrag beschouwt) en het salaris van Van de Beek zijn echter onverenigbaar met de Neymar-deal die men momenteel onderzoekt’, zo klinkt het. Volgens de krant is het sluiten van beide deals niet mogelijk.

Voolgens AS is Paul Pogba geen optie meer voor Real nu de deadline in Engeland voor inkomende transfers is verstreken. Real en Manchester United zaten de afgelopen weken om de tafel, maar een overgang bleef uit. Zodoende richt Real zich, aangaande het middenveld, nu op Van de Beek, die 50 tot 55 miljoen euro moet kosten. Trainer Zinédine Zidane had liever gezien dat Pogba zou komen, maar stelt zich nu tevreden met Van de Beek.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/09/transfer-van-de-beek-naar-real-on-hold-vanwege-mogelijke-transfer-neymar/