Ziyech wilde niet wachten op Bayern: ‘Bij Ajax beleef ik het voetbal zoals ik dat het liefst beleef’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech speelt dit seizoen voor het vierde seizoen op een rij ‘gewoon’ voor Ajax. De spelmaker verlengde vrijdag zijn contract met een jaar tot medio 2022 en maakte zodoende in ieder geval een einde aan de transfergeruchten op korte termijn. In een interview met het Algemeen Dagblad laat de Marokkaans international maandag weten dat hij ‘het gewoon geweldig naar zijn zin’ heeft bij Ajax. “Ik houd van het voetbal en bij Ajax beleef ik het voetbal zoals ik dat het liefst beleef. Aan de bal aanvallen, zonder bal pressievoetbal.”

“We hebben een leuk elftal, de sfeer onderling is heel goed, en ik voel de drang om het succesvolle seizoen van vorig jaar geen incident te laten zijn. Bij mezelf, maar ook bij iedereen om me heen. En dat gevoel is voor mij het allerbelangrijkste. Ik ben hier gelukkig.” Geld speelt voor Ziyech naar eigen zeggen geen rol en is ‘sowieso nooit leidend geweest’. “Ik houd van het voetbal en bij Ajax beleef ik het voetbal zoals ik dat het liefst beleef. Aan de bal aanvallen, zonder bal pressievoetbal.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/12/ziyech-wilde-niet-wachten-op-bayern-bij-ajax-beleef-ik-het-voetbal-zoals-ik-dat-het-liefst-beleef/

Gegevens