Tadic wuift kritiek PAOK weg: ‘Dat is pas een schande!’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax ontdeed zich dinsdagavond met de grootste moeite van PAOK Saloniki (3-2) en plaatste zich zo voor de play-offs van de Champions League. Na afloop reageerde onder meer Diego Biseswar woedend op de arbitrage, die Ajax drie strafschoppen gaf. Dusan Tadic wuift de kritiek echter weg.

“Ik weet het niet hoor. Ik denk dat normaal gesproken geen enkele scheidsrechter hiervoor zou fluiten”, meende Biseswar na afloop. “Een overtreding binnen de zestien meter is een strafschop”, countert Tadic de oud-Feyenoorder bij Ziggo Sport, die vindt dat Ajax niet geholpen is door de UEFA. “Wij moeten als halvefinalist voorronden spelen. Dat is pas een schande.”

In de play-offs moeten de Amsterdammers het opnemen tegen APOEL Nicosia. “In de voorronden kan van alles gebeuren, kijk maar naar FC Porto dat nu uitgeschakeld wordt. Bij APOEL spelen drie Servische spelers die ik ken. Verder weet ik niet veel van die ploeg. Wij moeten vooral beter verdedigen als onze tegenstanders willen counteren. Dat moet nog beter. Maar dat komt goed. Ajax hoort ieder jaar in de Champions League. Wij gaan daar voor zorgen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tadic-wuift-kritiek-paok-weg/