‘Tottenham spookte wel eventjes door mijn hoofd’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax plaatste zich dinsdagavond voor de play-offs van de Champions League door PAOK Saloniki met de grootste moeite met 3-2 te verslaan. Noussair Mazraoui erkent na afloop van de wedstrijd tegenover De Telegraaf dat de traumatische uitschakeling tegen Tottenham Hotspur van vorig seizoen wel even door zijn hoofd spookte.

Nadat Dusan Tadic met een penalty voor de beslissende 3-1 leek te zorgen, maakten de Grieken in blessuretijd nog de aansluitingstreffer en dacht Mazraoui weer even terug aan de wedstrijd tegen de Spurs van een paar maanden geleden. “Het spookte wel eventjes door mijn hoofd en ik denk ook bij vele anderen. Ik dacht: nee, dit gaat ‘m toch niet worden… Gelukkig liep het anders”, aldus de 21-jarige verdediger.

De Marokkaans international voelde dan ook een enorme druk bij hem en zijn ploeggenoten. “Als je dit soort wedstrijden verliest, dan lig je er gewoon uit. Dan krijg je gewoon geen tweede kans. In de competitie is dat anders. We kunnen op veel punten nog verbeteren. Dat lijkt me goed. Het kan beter en het moet beter. Daar gaan we keihard aan werken.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tottenham-spookte-door-mijn-hoofd/