Jong Ajax ruim langs FC Eindhoven: 6-0

Jong Ajax heeft vrijdagavond een ruime overwinning geboekt in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. Op sportpark de Toekomst wisten de Ajacieden maar liefst zes keer het net te vinden en met de overwinning stijgt Jong Ajax naar een vierde plaats op de ranglijst.

Traoré opende na ruim twintig minuten de score na goed voorbereiden werk van Schuurs. FC Eindhoven kreeg echter vlak voor rust de kans op de gelijkmaker maar Joey Sleegers zag zijn strafschop gekeerd worden door Kotarski. Nadat Biemans even later met een eigen doelpunt voor de 2-0 zorgde wist Lang op slag van rust nog de 3-0 te scoren. Nadat Ekkelenkamp vlak na rust de 4-0 scoorde was het verzet van FC Eindhoven gebroken. Perr Schuurs schoot van afstand de 5-0 binnen en ook Ryan Gravenberch pikte zijn doelpuntje mee: 6-0.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; J. Timber, Schuurs, Pierie, Familia Castillo; Eiting, Gravenberch (60. Taylor), Ekkelenkamp; Kühn (65. Pynadath), Traoré (78. Mendez) en Lang.

Bron: Ajax.nl