Ajax gaat in beroep tegen straf van UEFA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft definitief besloten om in beroep te gaan tegen de straf die het recent opgelegd kreeg door de UEFA, zo meldt de club op Ajax.nl. Onderdeel van de straf was het spelen van het duel Chelsea - Ajax zonder uitsupporters en dat wil de club nu terugdraaien.

Na de uitspraak over de straf was Ajax in afwachting van 'aanvullende informatie' van de UEFA. Hierna zou een hoger beroep overwogen worden. 'Ajax heeft woensdag motivering ontvangen van de UEFA. Donderdag zijn de stukken beoordeeld. Nadien is besloten om beroep aan te tekenen', zo valt er vrijdag te lezen op de website.

De straf kwam voort uit een voorwaardelijke wedstrijd zonder uitsupporters plus vermeende misdragingen van Ajax-supporters rondom Valencia - Ajax, wat de druppel geweest moest zijn. Naast de uitwedstrijd zonder fans ontving Ajax een boete van vijftigduizend euro én opnieuw een voorwaardelijke straf van één jaar voor verkoop van tickets bij een Europees uitduel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/126568/ajax-gaat-in-beroep-tegen-straf-van-uefa

Gegevens

Onderwerpen: UEFA