Ten Hag en Overmars reageren op interesse van Bayern München

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is geen geheim dat Bayern München interesse heeft in de diensten van Erik ten Hag nadat Ajax onder de oefenmeester flinke successen aan het boeken is in zowel Europa als in de Eredivisie. Voor aanvang van de Klassieker van afgelopen zondag gaven Ten Hag en Overmars een reactie op het gerucht uit Duitsland.

‘Wij kijken altijd weer verder en je moet altijd opvolgers op het oog hebben. Van mij, voor spelers en dus ook voor Erik. Dat er interesse komt van bepaalde clubs is ook een teken dat hij het goed doet en je moet je dan afvragen hoe vaak je zo’n kans krijgt. Echter heeft Erik net zijn contract verlengd maar we zullen er altijd naar kijken’, aldus Overmars. Ten Hag zelf reageerde ook voor de camera van Fox Sports. ‘Ik denk dat hij mij wel wil houden. We zijn hier met iets moois bezig en bouwen gestaag verder. Ik ben al vijftig en geen dromer. Het komt of het komt niet. Ik ben totaal tevreden en gelukkig bij Ajax’.

Bron: Fox Sports

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/10/28/ten-hag-en-overmars-reageren-op-interesse-van-bayern-munchen/

Gegevens