‘Overmars verwacht weinig spectaculaire winterse transferperiode’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zal in de winterstop geen nieuwe spelers aantrekken. Volgens De Telegraaf houdt directeur voetbalzaken Marc Overmars de komende transferperiode de hand op de knip. Alleen als zich een buitenkansje voordoet of als een speler langdurig geblesseerd raakt zal Overmars in actie komen. 

Hoewel Ajax een rustige winterse transferwindow staat te wachten, zitten de scouts niet stil. Zo is de hoofdscout van de club, Henk Veldmate, onlangs nog in Brazilië geweest om te speuren naar talent. Hij verblijft momenteel in Mexico en gaat voor het einde van het jaar ook nog een bezoek brengen aan Argentinië. Michel Doesburg, Hans van der Zee en Roy Wesseling zijn namens Ajax bij het WK Onder-17 in Brazilië aanwezig in de zoektocht naar nieuw talent. Overmars bevestigde tegenover De Telegraaf dat de club niet alleen in Zuid-Amerika rondkijkt. ‘Scouten in Denemarken of België kan bijvoorbeeld heel succesvol zijn, dat doen we dan ook nog steeds’.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/02/overmars-verwacht-weinig-spectaculaire-winterse-transferperiode/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax