Klaassen in 2018 benaderd door Ajax voor terugkeer (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Davy Klaassen vertrok in 2017 voor 27 miljoen van Ajax naar Everton maar van een geslaagde transfer is nooit sprake geweest. Klaassen kwam in Engeland al snel op een zijspoor terecht en is een jaar na zijn vertrek gepolst door Ajax voor een terugkeer naar Amsterdam, zo laat Klaassen weten in het programma Bij Andy in de Auto.

‘In het begin heb ik bij Everton gespeeld en dat ging ook best goed met name in de Europa League. In de competitie begonnen we redelijk, maar daarna verloren we veel. We speelden slecht en ik speelde zelf ook heel slecht. Koeman zette me op de bank en ging er zelf ook nog uit. Sam Allardyce nam toen het stokje over en natuurlijk hoopte ik op meer speelminuten maar toen Rooney en Sigurdsson werden gekocht voor dezelfde positie kon ik het wel een beetje invullen. Uiteindelijk koos ik voor een vertrek naar Werder Bremen maar er is ook contact met Ajax geweest. Ze vroegen hoe ik er in stond, maar je wilt ook niet meteen terug. Ik weet het niet. Je gaat ook niet zomaar ergens heen maar Ajax blijft natuurlijk wel voor altijd mijn club’.’.

Bron: VTBL

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/13/klaassen-in-2018-benaderd-door-ajax-voor-terugkeer-incl-video/

Gegevens