AD bevestigt: Ajax hengelt Antony binnen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Algemeen Dagblad heeft het laatste nieuws uit Brazilië snel weten te bevestigen: 'Ajax hengelt Antony binnen', schrijft Ajax-watcher Freek Jansen van de ochtendkrant op Twitter. De journalist meldt dat de Braziliaanse aanvaller in de aankomende zomer voor een recordbedrag overkomt van São Paulo FC.

Ajax wilde Antony in de afgelopen winterse transferperiode al halen, maar bereikte toen geen akkoord met São Paulo FC. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wilde de Braziliaan echter per se binnenhalen en gaf in de afgelopen weken dan ook niet op. Deze week raakten de gesprekken met de Brazilianen in een stroomversnelling, zo valt te lezen.

Het Algemeen Dagblad schrijft - op basis van Braziliaanse media - dat Antony voor een bedrag van twintig miljoen euro overkomt. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 25 miljoen euro. Ajax slaat met deze transfer een grote slag, want de Amsterdammers waren niet de enige club met interesse. Ook Borussia Dortmund en Manchester City lonkten naar het Braziliaanse talent.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129222/ad-bevestigt-ajax-hengelt-antony-binnen