'Onana en zaakwaarnemer positioneren zich'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Opeens was het voorbij: voetbalseizoen 2019-2020. Ajax eindigde als eerste, maar werd geen kampioen. In de achtste aflevering van Branie, de podcast van Ajax Showtime en Het Parool, blikken Dick Sintenie, Ronald Ockhuysen en Finn Dekker terug en bespreken ze de nabije toekomst van onze Godenzonen. 

De ogen kunnen op volgend seizoen, met daarin waarschijnlijk Champions League-voetbal. Maar hoe zal de selectie er op dat moment uitzien? Staat Onana dan niet meer op doel of legt de coronacrisis de transfermarkt plat? En wanneer kunnen de fans weer naar de ArenA? Het seizoen mag dan wel voorbij zijn, maar we zitten nog steeds in onzekerheid. 

Branie is te beluisteren via Spotify, iTunes en Soundcloud. Laat ons middels een review weten wat je vond van het eerste seizoen van onze podcast. Volgend seizoen keren we namelijk terug, als duidelijk is wanneer de bal weer gaat rollen op de Nederlandse velden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131338/onana-en-zaakwaarnemer-positioneren-zich

Gegevens