Trainingskamp Duitsland: Ajax wint oefenduel tegen SpVgg Unterhaching

Ajax heeft dinsdagmiddag een oefenwedstrijd tegen SpVgg Unterhaching met 5-3 gewonnen. De ploeg van Steijn kwam in de eerste helft op een 0-2 achterstand maar vlak voor rust scoorde Brobbey de aansluitingstreffer uit een strafschop. Ajax begon de tweede helft met een compleet nieuw elftal. Zo kwamen er met Steven Bergwijn, Gerónimo Rulli, Branco van den Boomen, Devyne Rensch en Jorrel Hato vijf potentiële basisspelers in het veld. Van den Boomen liet zich gelijk gelden want hij gaf de assists op de 2-2 van Kristoffer Hlynsson, de 3-2 van Mika Godts en de 4-2 van Benjamin Tahirovic. Bergwijn zorgde even later voor de 5-2. Vlak voor tijd werd het via een strak afstandsschot nog 5-3.

Opstelling Ajax eerste helft: Gorter; Jermoumi, Gooijer, Milovanović, Wijndal; Klaassen, Taylor, Misehouy; Conceição, Brobbey, Daramy

Opstelling Ajax tweede helft: Rulli; Rensch, Aertssen, Hato, Salah-Eddine; Van den Boomen, Tahirović, Hlynsson; Godts, Rasmussen, Bergwijn.