Mikautadze goed voor vier goals in oefeninterland

Georges Mikautadze kan het dus wel:scoren. De aanvaller scoorde donderdagavond namens Georgië maar liefst vier keer in de oefeninterland tegen Thailand (8-0). Voor rust had hij slechts 17 minuten nodig voor een hattrick. Mikautadze was vroeg in de tweede helft voor de vierde keer trefzeker. Ditmaal benutte de Ajacied een penalty nadat hij zelf naar de grond was gegaan.Daarmee werd hij de eerste speler die vier keer in één duel scoorde voor Georgië. Twee minuten na zijn laatste goal werd hij gewisseld. Mikautadze kwam afgelopen zomer voor 16 miljoen euro van FC Metz naar Ajax, maar kwam tot dusver 165 minuten in actie in de Eredivisie.

Bron: De Telegraaf