Hato verlengt officieel contract bij Ajax tot medio 2028

Bron: ajaxfanzone.nl

Jorrel Hato heeft zijn contract bij Ajax officieel verlengt tot de zomer van 2028 onder contract, zo meldt Ajax via de officiële website. De contractverlenging van de 18-jarige Hato zat er al een tijdje aan te komen en is nu dus officieel. Het oude contract van Hato liep tot de zomer van 2025. Voor Ajax was de contractverlenging van Hato een prioriteit. De talentvolle verdediger staat namelijk in de belangstelling van meerdere Europese topclubs, waarbij vooral Arsenal concreet voor hem zou zijn.

Hato speelt sinds de zomer van 2018 bij Ajax. De geboren Rotterdam kwam destijds over van Sparta Rotterdam. Na enkele jaren in de jeugdopleiding van Ajax maakte Hato vorig jaar januari op zestienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. Inmiddels heeft hij al 52 caps in Ajax 1 achter zijn naam staan. Daarin was hij éénmaal trefzeker.

De verdediger maakte van alle spelers bij Ajax dit seizoen de meeste minuten en dat terwijl hij pas vorige week zijn achttiende verjaardag vierde. Bovendien droeg hij al enkele malen de aanvoerdersband.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/03/12/hato-verlengt-officieel-contract-bij-ajax-tot-medio-2028/

Gegevens