Het grote Combicomplot

Bron: www.afca.nl

“Heren, gefeliciteerd! Het is ons eindelijk gelukt!”

Er heerst een jubelstemming in het theehuisje van Ivo Opstelten. Luid kakelend van opwinding doen de aanwezige burgmeesters tijdens de high tea hun verhaal over de wijze waarop ze dit seizoen de Ajax aanhang wederom te slim zijn afgeweest met hun snode plannen.

Bruls van Nijmegen neemt gelijk gretig het woord: “Parkeren, mijne heren, is het sleutelwoord! Geen ruimte bij het uitvak voor auto’s betekent een heerlijk makkelijke manier om die sukkels per bus te laten komen haha! Hoppa!” . Noordanus van Tilburg springt als een kind zo blij op en roept: “Zie je nou wel, dat is nou precies hoe ik het ook altijd doe, Bruls! Parkeerplaats lekker klein houden! Maar ik laat die rakkers ook verplicht allemaal vanaf de Arena komen. Bij mij geen alternatieve opstapplaats hoor, daar doen wij al jaren niet aan, allemaal gedoe joh! En het mooie is dat ze het gewoon ieder jaar maar weer pikken ook, schitterend!”.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/het-grote-combicomplot/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=het-grote-combicomplot

Gegevens