Afgang Jong Ajax tegen Sittard

Jong Ajax begon met ervaren spelers zoals Joël Veltman, Lasse Schöne, Thulani Serero en Danny Hoesen, maar wist vanaf het eerste fluitsignaal geen vuist te maken. Al na vijf minuten zette Abdelaziz Khalouta de bezoekende ploeg op voorsprong. Voor rust werd Danzell Gravenberch er uitgestuurd na een grove charge.Na de pauze leken de tien man van Ajax aan te zetten tot de gelijkmaker, maar een reeks kansen werd verprutst. In de slotfase bezegelden Bob Vankan en Lars Gulpen het lot van Jong Ajax, door namens Fortuna de 0-2 en 0-3 te maken.Opstelling Jong Ajax: Schmitz; Martina, Veltman, Gravenberch, Kuipers; Schöne, Bazoer, Serero; Becker, Hoesen, Sana.Wisselspelers Jong Ajax: Leeuwenburgh, El Hasnaoui, De Bondt, Lazic, Vermeij, Hendriks, Meleg.Opstelling Fortuna Sittard: Kaya, Turan, De Boer, Janssen, Linssen, Briels, Zennaro, Gulpen, Vlug, Khalouta, Nepo.Doelpunten:5' Abdelaziz Khalouta75' Bob Vankan80' Lars GulpenBijzonderheden:40' Rood Gravenberch