Ajax A1 te sterk voor Vitesse A1

Ajax begon sterk aan de wedstrijd en zette druk op Vitesse en kreeg dan ook de grootste kansen in de eerste helft. Schoten van Sheraldo Becker en Sam Hendriks konden een 0-0 ruststand niet voorkomen. Eerstgenoemde kon de eerste helft niet afmaken wegens een blessure.Na de thee bleef de ploeg van Orlando Trustfull druk zetten op Vitesse maar echte grote kansen bleven uit. Op een schot van Anwar El-Ghazi na en een schotje van Melvin Vissers na, werden de Amsterdammers niet echt gevaarlijk. Tot El Mahdaoui met een hard schot van buiten de zestien de doelman verschalkte, 0-1.Elton Acolatse was nog dicht bij verdubbeling van de score maar zijn inzet raakte de paal, maar aan zijn schot hield de buitenspeler een blessure over. Vitesse kwam niet meer op gelijke hoogte en zodoende staan de Amsterdammers op een derde plaats in het klassement.Opstelling Ajax A1: Mous, Lartey-Sanhieze, Van Bruggen, Mirani, Owusu, Van Den Boomen (67' El Mahdaoui), Vissers (63' El-Ghazi), Anderson, Acolatse (81' Noordhoff), Hendriks, Becker (25' Menig).(Foto: Black Bath Towel Photographers)