Klaassen redt slecht Ajax in slotminuut

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op het kunstgras in Friesland begonnen de gastheren zoals verwacht. Met vier of vijf spelers werd de defensie van Ajax onder druk gezet en daar kwamen de Amsterdammers maar moeilijk onderuit. Veel ballen gingen over de zijlijn of ballen werden zomaar ingeleverd. Cambuur poogde zelf dat overwicht om te zetten in kansen, maar zover liet Ajax het ook weer niet komen.

Met een boze De Boer aan de zijlijn leek Ajax met de minuut minder te worden. Het aantallen ballen dat werd ingeleverd, was schrikbarend hoog en voorin konden Sigthórsson en Andersen geen vuist maken. Cambuur bleef storen en kreeg wat kansen via Bakker en El Makrini, maar Cillessen hoefde niet in actie te komen. Ajax creëerde alleen wat hoekschoppen, waaruit geen kans uit kwam. 

Uit het niets werd het toch 0-1. Ajax kwam over rechts en Klaassen leverde een perfecte voorzet af op Schöne. Juichen kon de technische staf amper. Sterker nog, een discussie werd onderbroken voor een gebalde vuist. In de rust zal het vast en zeker gestormd hebben in de kleedkamer van de rood-witten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/75705/live-12-30-uur-cambuur-ajax-0-0-.html