WK kwalificatie: Siggy tegen Kroatië, Zlatan versus Ronaldo

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De loting van Europese barragewedstrijden voor het WK heeft zich inmiddels voltrokken. Verschillende (ex-)Ajacieden weten nu op welke tegenstanders ze zich kunnen richten alvorens in Brazilië te kunnen schitteren.

Kolbeinn Sigthorsson mag het met zijn IJsland opnemen tegen Kroatië, een pittige maar geen onmogelijke loting voor de Ijslanders. De loting leverde verder nog een markante tweestrijd op, Zweden – Portugal. Elk van beide landen heeft een wereldster in de gelederen met Zlatan Ibrahimovic en Christiano Ronaldo, het lijkt bijna onrechtvaardig dat een van hen later niet op het grote toneel te bewonderen zal zijn. Tenslotte koppelde de loting Frankrijk aan de Oekraïne en mag Griekenland zich voorbij Roemenië proberen te werken. De Grieken zullen dat moeten doen zonder Angelos Charisteas die zijn interlandloopbaan beëindigde en nu zonder club zit. Twee andere (oud) Ajacieden kunnen zich overigens ook nog kwalificeren voor het WK. Eyong Enoh moet Tunesië zien te verslaan terwijl voor Luis Suarez een tweeluik tegen Jordanië op het programma staat.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/wk-kwalificatie-siggy-tegen-kroatie-zlatan-versus-c-ronaldo/