Alderweireld gevolgd door Tottenham

Bron: www.ajaxupdate.nl

Toby Alderweireld (23) wordt nadrukkelijk gevolgd door Tottenham Hotspur en Newcastle United, meldt Voetbal International. De Belgische verdediger van Ajax heeft een contract dat tot de zomer van 2014 loopt.

Gesprekken over verlenging daarvan zijn door de speler doorgeschoven naar komende zomer. Als Alderweireld besluit niet bij te tekenen, is een vertrek onafwendbaar. De verdediger is inmiddels meerdere keren bekeken door Tottenham en Newcastle.

Alderweireld heeft meermaals aangegeven dat de Premier League een competitie is waar hij graag zou willen spelen. “Ik ben klaar voor die stap omhoog als er een mooie club komt, maar ik kan ook nog een jaar blijven. Misschien is er nog een aanbieding op komst”, zei de speler eerder tegen NUsport.

EriksenOok voor Christian Eriksen, eveneens in het bezit van een contract tot 2014, neemt de interesse toe. Woensdagochtend werd hij door Spaanse media gelinkt aan Valencia, woensdagmiddag meldt Voetbal International dat ook Liverpool gecharmeerd is van de Deense spelmaker.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2013/02/alderweireld-gevolgd-door-tottenham/