De Boer: ”Ajax op goede weg om CL te winnen”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer ziet de toekomst van Ajax en zichzelf bij Ajax zonnig in. De oefenmeester van de ploeg uit Amsterdam gaf zondag in het tv-programma Derksen..&.. aan dat hij Ajax naar de winst in de Champions League wil leiden en geld voor hem geen rol speelt.

De Boer was duidelijk in zijn gesprek met Voetbal International-journalist Johan Derksen: “Als dit beleid doorgetrokken wordt, dan kan Ajax zeker weer eens de Champions League winnen. We zijn op de goede weg. De contouren zijn in ieder geval zichtbaar.”

“Het gaat erom dat als wij de jeugdopleiding naar een nog hoger niveau tillen, dat je uiteindelijk een goeie lichting aan spelers hebt. Zo kun je ver komen. Kijk maar naar FC Porto, dat in 2003 en 2004 een Europese prijs pakte met veel jong talent.”

“Waarom zou ik weg willen? Ik heb geen enkele ambities voor een andere club. Ik hoop dan ook nog zeker drie of vier jaar bij Ajax te blijven. Geld is voor mij niet belangrijk. Ik vind het al een hele eer dat ik hoofdtrainer van Ajax ben”, sloot De Boer af.

(bron: Soccernews)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-ajax-op-goede-weg-om-cl-te-winnen/