Ajax in beroep tegen twee duels voor Vermeer

Bron: ajax1.nl

Ajax gaat niet akkoord met het voorstel van de KNVB om Kenneth Vermeer voor twee duels te schorsen. De doelman van de Amsterdammers kreeg zondag tijdens het duel met Heracles Almelo (4-0) de rode kaart van scheidsrechter Ruud Bossen na een botsing met Geoffrey Castillion. De KVNB wil Vermeer twee duels schorsen, maar Ajax tekent beroep aan.

Ondanks het beroep van Ajax kan Vermeer aanstaande weekeinde niet tegen PSV op doel staan. Dit is een zware domper voor de 27-jarige keeper van Ajax. Vermeer maakt een goed seizoen door, maar kan niet bij een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen onder de lat staan.

Siem De Jong zei eerder tegen De Telegraaf dat scheidsrechter Bossen op advies van de vierde man de rode kaart aan Kenneth Vermeer gaf. “Hij wuifde de overtreding zelf weg en vroeg wel drie keer aan zijn assistent of het een overtreding was. Die vond het ook niets. Het had er alle schijn van dat die vierde official de tv-beelden had bekeken. En dat heb ik Bossen gevraagd. Opeens gaf hij geen antwoord meer.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-in-beroep-tegen-twee-duels-voor-vermeer/