Kom vanavond naar de Ajax Vrouwen!

Bron: ajax1.nl

De Ajax Vrouwen spelen vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen de vrouwen van Lierse SK. Het duel tussen de nummers 3 en 6 van de BeNe League A begint om 19:30 uur op sportcomplex de Toekomst. De toegang is gratis.

Als u nog nooit naar een thuiswedstrijd van de Ajax Vrouwen geweest bent kunnen wij u dit van harte aanbevelen. De sfeer die er dan op De Toekomst heerst is absoluut UNIEK!

Bij geen enkele andere wedstrijd op De Toekomst is er zo veel sfeer, dit moet u meemaken. Neem vooral uw kinderen mee! Na de wedstrijd nemen de Ajax Vrouwen ruimschoots de tijd voor handtekening en foto’s, uw kinderen zullen het fantastisch vinden.

Ook willen wij u er graag op attent maken dat de busreisjes naar onze zuiderburen (België) meer dan de moeite waard zijn. De leuke ontspannen sfeer begint dan al in de bus. Ook uniek om een keer mee te maken en volgende week heeft u deze kans! De Ajax Vrouwen nemen het op zaterdag 20 april op tegen Standard Luik. Deze busreis is ook zeer geschikt voor jonge kinderen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/kom-vanavond-naar-de-ajax-vrouwen/