Vilhena mist topper tegen Ajax, Feyenoord gaat in beroep

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Feyenoorder Tonny Vilhena is vandaag voor vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, geschorst door de tuchtcommissie van de KNVB, melden verschillende media.

Vilhena is tegen deze terechte straf al in beroep gegaan en is daardoor aanstaande zondag nog speelgerechtigd als Feyenoord het in De Kuip opneemt tegen AZ Alkmaar. De 22-jarige middenvelder lijkt wel de uitduels tegen sc Heerenveen (19 maart) en Ajax (2 april) en de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (5 april) te moeten missen. Vilhena deelde afgelopen zondag tijdens Sparta – Feyenoord (1-0) een elleboogstoot uit aan Mathias Pogba. Scheidsrechter Danny Makkelie ontging de smerige overtreding, maar woensdag had de aanklager toch een zaak tegen de Feyenoorder. Feyenoord en Vilhena gingen de dag daarna in samenwerking met Feyenoords huisjurist Joris van Benthem in beroep en vroeg om vrijspraak. DENIED! En daarop kreeg de Feyenoorder een nog hogere straf aangewreven. De KNVB acht de elleboogstoot bewezen. Het lijkt erop dat zelfs Van Benthem deze keer een Feyenoorder niet kan vrijpleiten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/03/10/vilhena-mist-topper-tegen-ajax-feyenoord-gaat-beroep/

Gegevens