Aanstormend talent hoopt binnenkort debuut in hoofdmacht te maken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het gaat hard met de ontwikkeling Mitchel Bakker. De 17-jarige linksback speelde een jaar geleden nog de Future Cup met Ajax O-17 maar zit de laatste weken al regelmatig bij de A-selectie.

Bakker zelf kan het af en toe nauwelijks geloven. “Begin van dit seizoen ging ik over naar onder 19, dat vond ik al fantastisch. Maar al snel stroomde ik door naar Jong Ajax”, vertelt hij in De Telegraaf. “Vervolgens kwam ik bij het eerste en zat ik begin februari voor het eerst in de wedstrijdselectie tegen Roda JC. Binnenkort hoop ik mijn debuut te maken en gaat een droom in vervulling.”

Behalve zijn voetbalopleiding, volgt Bakker ook de opleiding Sport en Bewegen. “”Ik krijg veel vakken die je als profvoetballer completer maken: voeding, fysio, mediatraining, een trainerscursus, maar ook basisvakken als Nederlands, Engels en rekenen. Uiteraard is mijn droom om profvoetballer te worden, daarnaast is het heel belangrijk om een diploma achter de hand te hebben. Daar heeft mijn vader, die ooit een wedstrijd voor Ajax 1 speelde, altijd op gehamerd.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/talent-hoopt-debuut-in-hoofdmacht-te-maken/

Gegevens

Onderwerpen: Debuut, Jong Ajax, Trainer, Selectie
Tags: Nieuws
Clubs: Roda JC, AFC Ajax