O19 speelt gelijk bij H'veen, O17 verslaat PEC

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 24 november. Ajax O15 won de uitwedstrijd tegen AZ O15 met 0-2. Ajax O17 versloeg op Sportpark De Toekomst PEC Zwolle O17 met 3-0 en Ajax O19 sleepte in Friesland in de slotfase nog een punt uit het duel met SC Heerenveen.

FT | AZ O15 - Ajax O15 (0-2)

Ajax O15 heeft zaterdagmiddag op bezoek bij AZ O15 een comfortabele 0-2 overwinning geboekt. Beide doelpunten werden gemaakt door spits Julian Rijkhoff.

Al binnen een minuut was het raak voor de jonge Amsterdammers. Na een prachtige aanval via Nassef Chourak en Gabriël Misehouy wist Rijkhoff hard raak te schieten. Even later was het bijna 0-2. Na een mooie opening van Julian Brandes was het Amourricho van Axel Dongen die kon afleggen, maar Chourak schoot over. Ajax was sterker en kreeg meerdere kansen om te scoren. Voor rust kwam het dan ook verdiend op 0-2. Na een goede dribbel van Misehouy wist Rijkhoff de keeper voorbij te spelen en uiteindelijk te scoren.