Sneijder: ''Stuur hem dan maar op vakantie''

Bron: www.ajax1.nl

Inter-middenvelder Wesley Sneijder zag Ajacied Luis Suarez afgelopen zaterdag naar PSV'er Otman Bakkal happen en kreeg bevestigd, wat hij zelf al eerderbetoogde. "Dat de speelkalender te vol is. Begrijp me niet verkeerd. De actie van Luis valt niet goed te praten. Maar dit gebeurt alleen als je slecht in je vel zit", weet hij uit eigen ervaring. "Ik ben nooit zó over de schreef gegaan, maar heb ook wel eens dingen gedaan die niet konden."

Volgens Sneijder vreet de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid aan Suarez. "En dat terwijl hij ook nog eens te maken heeft met sportieve frustratie over de resultaten van Ajax en het ontbreken van doelpunten. Ik heb ook al een tijdje niet gescoord en hoewel ik niet eens een spits ben, irriteert het me. Het zou lekker zijn tegen FC Twente weer eens een goaltje te maken."

Voor Suarez heeft hij een advies. "Ga naar Barcelona of Montevideo. Niet als beloning, maar het bijten is nu eenmaal toch gebeurd. Luis komt een tijd niet in actie. Stuur hem dan maar op vakantie. Ook omdat hij Ajax er in het verleden vaak doorheen heeft gesleept."

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/sneijder-stuur-hem-dan-maar-op-vakantie