El Hamdaoui blij met fans

Bron: ajax1.nl

„Het was lekker weer eens belangrijk voor het team te zijn”, straalde Mounir El Hamdaoui na afloop van de stroeve wedstrijd tegen De Graafschap (2-0), die Ajax weer terug in de titelrace zou brengen. „Ik wist direct dat dit mijn honderdste doelpunt in het betaalde voetbal was”, aldus de spits over de 1-0.

„Mijn broers zeiden dat ik een jubileumgoal kom maken.” De Rotterdammer was kritisch, maar blij met resultaat. „Als ploeg denk ik dat we niet het allerbeste voetbal hebben laten zien. We waren slordig. Maar juist dan is het belangrijk om de nul te houden en te scoren.”

Siem de Jong maakte 2-0. El Hamdaoui maakte de negentig minuten niet vol. „Het leek op een publiekswissel. Maar dat was het niet. Ik had last van mijn voet, omdat er iemand op had gestaan. Ik denk dat de trainer zag ik met mijn been trok. Nee, zelf zou ik niet om een wissel vragen. Ik vond het wel mooi dat het publiek achter me stond, de fans me steunden. Door de dingen die zijn geschreven, is een bepaald beeld ontstaan. Maar dat is niet terecht. Dat ik ziek was, een blessure en daarna een terugslag kreeg, was pech.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/el-hamdaoui-blij-met-fans/