Ajax biedt twee miljoen op Kolbeinn Sigthórsson

Bron: ajax.bliep.nl

Een langer verblijf van Kolbeinn Sigthórsson bij AZ lijkt met de dag minder logisch. De spits wordt in verband gebracht met onder meer Ajax en Borussia Dortmund, de Amsterdammers hebben zich inmiddels ook officieel gemeld in Alkmaar.

“Ajax heeft zich gemeld en ze hebben ons een indicatie gegeven hoeveel ze willen betalen”, geeft technisch directeur Earnest Stewart tegenover De Telegraaf toe. “Maar het is niet onze insteek hem te verkopen.” AZ wil het in 2012 aflopende contract graag verlengen. “Daar zijn we al een tijdje mee bezig, maar naarmate het langer duurt, weet je dat het lastiger wordt.”

Danny Blind heeft de Alkmaarse club laten weten dat Ajax twee miljoen euro wil betalen voor Sigthórsson. Stewart, die schermt met de interesse van de Duitse kampioen Borussia Dortmund en het Engelse Newcastle United. AZ vraagt, mede door die interesse, vijf miljoen euro voor de IJslander.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114035/Ajax_biedt_twee_miljoen_op_Kolbeinn_Sigth_rsson.html